De autonomie van de liefde

We onderzoeken in deze workshop samen de autonomie van liefde. Hoe kunnen we liefde creëren, beleven in haar meest zuivere vorm?

 

De liefde, niets schoner dan dat?

Sinds eeuwen wordt de liefde bejubeld, bezongen en... vervloekt.

Thema's en vragen die aan bod komen zijn onder meer:

 

We laten tijdens de workshop zeker ook ruimte voor jullie verhalen en vragen! De namiddag wordt opgebouwd aan de hand van verhaal, muziek, gesprek - en uiteraard ook veel humor!

Waar en wanneer?

De workshop gaat door op een locatie naar keuze. Dit betekent dat we zoeken naar een locatie die centraal, makkelijk bereikbaar en parkeer- en/of treinbaar én gezellig is.

Af en toe bepalen wij vanuit een-voud een datum om de workshop te organiseren. Dan wordt deze, samen met de locatie, via alle media bekend gemaakt.
De workshop kan ook georganiseerd worden op vraag van enkele personen, of van een organisatie.


Kostprijs
van de workshop

50€ p.p., drank inbegrepen.


Hoe inschrijven:

- via mail: inge@een-voud.be
- telefonisch: 050/950 951 of 0470/59 12 55
- inschrijving is pas definitief na overschrijving (vóór aanvang van de workshop) van het bedrag, met vermelding van naam en workshoptitel op rekeningnummer 979-1695575-20 van een-voud VZW.


Opgelet, er kunnen zich per workshop maximum 10 personen inschrijven. Datum van overschrijving geldt als inschrijvingsvolgorde. Als u zich pas als elfde of als twaalfde wil inschrijven, dan komt u op een wachtlijst terecht. Als een andere deelnemer onverwacht niet naar de workshop kan komen, bent u de gelukkige die toch de workshop kan komen meevolgen.


Heb je nog vragen, twijfels, onduidelijkheden, of heb je een vraag naar een andere workshop? Neem gerust contact met ons op, dan zoeken we met plezier samen naar mogelijkheden!